Lediga jobb

från Ålands arbetsmarknads- och studieservicemyndighet

 

Äppelplockare

Äppelplockning i Finström, Pålsböle oktober ut.

Publicerades 11.10.2017

» Mer information

Barnträdgårdslärare


Finströms kommun söker BARNTRÄDGÅRDSLÄRARE till kommunens barnomsorg med inledande placering vid Godby daghem.


Behörighetskrav enligt landskapsförordningen om behörighetskrav för personal anställd i daghem och fritidshem.

Med hänvisning till lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn skall straffregisterutdrag uppvisas före tillträde.

Publicerades 12.10.2017

» Mer information

Elmontör

MMEL söker ELEKTRIKER med åtmintone 2-3 års erfarenhet. Sökande måste ha fullständiga kunskaper i svenska i både tal och skrift samt B-körkort.

Publicerades 02.10.2017

» Mer information

Gruppfamiljedagvårdare


Finströms kommun söker GRUPPFAMILJEDAGVÅRDARE för anställning vid gruppfamiljedaghemmet Trollebo.

Behörighetskrav enligt landskapsförordningen om behörighetskrav för personal anställd i daghem och fritidshem. Med hänvisning till lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn skall straffregisterutdrag uppvisas före tillträde.

Publicerades 12.10.2017

» Mer information

Kock

Thai-krogen söker KOCK för tillagning av främst husmanslunch.

Publicerades 27.07.2017

» Mer information

Lekparksbiträde


Lekparken i Godby, Musterigränd håller öppet må- fre kl 10-13 i ur och skur.


Parken öppnar 1 sept och stänger 31 maj. Parken är stängd då skolorna har lov.


Någon form av utbildning inom barn är önskvärd.

Utdrag ur straffregistret bör uppvisas innan tillträde av tjänst.

Publicerades 22.09.2017

» Mer information

Personalchef


Optinova Ab, i Godby, är en världsledande underleverantör av specialslangar för den medicinska industrin och ingår i Optinova Group. Vi växer och söker nu PERSONALCHEF till vår fabrik i Godby, ÅlandIdag är vi drygt 150 personer anställda vid fabriken i Godby och växande. Vi har kunder över hela världen och personal med olika bakgrunder och erfarenheter.


Ditt ansvarsområde:


Som personalchef kommer du att planera, leda och löpande utveckla vår personalfunktion. Du blir ett starkt stöd för vår affär, då vi tror på att företagskulturen och människorna är grunden för vår framgång.


Din bakgrund:


För att lyckas i rollen som personalchef tror vi att dina viktigaste egenskaper är ett genuint intresse för människor och ett coachande arbetssätt.


Vi vill att du har en personalvetarutbildning på högskolenivå och erfarenhet av kvalificerat personalarbete såsom talanghantering, gruppdynamik- & kompetensutveckling, rekrytering genom olika kanaler och nätverk, kulturbyggande och förhandling/konflikthantering.Viktiga personliga egenskaper för rollen är att du är nyfiken och intresserad, driven av att utveckla samarbete, ledarskap och kultur. Du hör människor, men är också strukturerad och kan analysera och använda data, en Agil HR person helt enkelt.


Arbetsspråket på Optinova är svenska men du ska även ha goda kunskaper i engelska.


Mer information om Optinova Group hittar du på www.optinova.com

Publicerades 10.10.2017

» Mer information

Processingenjör


Optinova i Godby är världsledande producent av specialslangar och ingår i Optinova Holding koncernen.Vi söker PROCESSINGENJÖROptinova är ett av världens främsta extruderingsbolag av polymerslang både för medicinskt och industriellt bruk. Vi växer och behöver öka vår kompetens inom vårt kärnområde extruderingsprocesser. Du har kanske inte jobbat med exakt extrudering, men du har en bakgrund inom processutveckling på ett systematiskt och kreativt sätt.Ditt ansvarsområde:


Som Processingenjör kommer du att arbeta i projektteam med utveckling av nya och förbättring av existerande extruderingsprocesser med tillhörande produktionsutrustning. Du kommer att ha många kontaktytor, både internt mot vår produktion och externt mot kunder och partners över hela världen. Tillsammans med ditt team på utvecklingen så kommer du att hjälpa oss att ta ännu ett steg mot mer avancerade produkter och högre kvalitet.Din bakgrund:


Du har en högskoleingenjörsexamen och gärna några års arbetslivserfarenhet från tillverkande plastindustri eller annan relevant processindustri där optimering av processer har varit i fokus.


Erfarenhet inom den medicintekniska industrin, extrudering eller polymerkunskap är meriterande. Kunskap inom datastödd processimulering eller 3D-design av verktyg är spännande.


Viktiga personliga egenskaper för rollen är att du är serviceinriktad och flexibel, nyfiken och framåt. Du är prestigelös och har lätt för att samarbeta, i samklang med Optinovas nyckelvärderingar helt enkelt.


Vi erbjuder en dynamisk och trivsam arbetsplats och ger dig möjlighet att växa i en trevlig och coachande miljö på Mågottfabriken.


Arbetsspråket på Optinova är svenska men tjänsten förutsätter även goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Placeringsorten är Godby, Åland.

Tillträde enligt överenskommelse. Ange löneanspråk.

Publicerades 06.10.2017

» Mer information

Servitör / Pizzabagare/Thaikock


Charlies Pizza & Restaurang söker SERVITÖR, PIZZABAGARE och THAIKOCK till nyöppnad pizzeria i Godby.Tidigare erfarenhet behövs, samt hygienpass.Heltid eller deltid enligt överenskommelse.16.00- 21.00

Även helger

Publicerades 07.03.2017

» Mer information

Vårdare


Ålands omsorgsförbund k.f. lediganslår följande tjänster och arbeten i arbetsavtalsförhållande:1. Ett vikariat som VÅRDARE 50 % av heltid (19,38 h/v) i periodarbetstid inom boendeverksamheten vid Tistelgränds boende i Godby för tiden 20.11.2017- 25.8.2018. Kunskap och erfarenhet av autismspektrumtillstånd ses som meriterande.


2. Ett vikariat som VÅRDARE 75 % av heltid (29,06 h/v) i periodarbetstid inom boendeverksamheten vid Maskrosens boende i Godby för tiden 30.10.2017-31.5.2018. Kunskap och erfarenhet av autismspektrumtillstånd ses som meriterande.Uppgiftsrelaterad lön enligt AKTA.Behörighetskrav: Enligt förordningen om behörighetsvillkor för yrkesutbildad personal inom socialvården FFS 804/92.


Arbetserfarenhet av personer med utvecklingsstörning samt kunskap om alternativ kommunikation är meriterande för samtliga befattningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet för uppgifterna i samtliga arbeten.Prövotid tillämpas inom Ålands omsorgsförbund k. f.

Tillträde till de lediganslagna arbetena enligt ovan eller enligt överenskommelse

Publicerades 17.10.2017

» Mer information

Du kan även gå in direkt på www.mol.fi

Site by Strax Online, Powered by Lemon