Lediga jobb

från Ålands arbetsmarknads- och studieservicemyndighet

 

Arbetsledare


Optinova Ab, i Godby, är en världsledande underleverantör av specialslangar för den medicinska industrin och ingår i Optinova Holding koncernen.Vi söker: ARBETSLEDARE till avdelning Termoplast, Godby, ÅlandAnsvarsområden


Ledning och utveckling av avdelningens personal, processer och arbetssätt är arbetsledarens viktigaste ansvarsområden. Du skall även upprätthålla Optinovas kvalitetssystem på avdelningen och ansvara för att en effektiv leverans av produkter enligt Optinovastandard sker.


I arbetet som arbetsledare ingår givetvis att stöda och coacha dina medarbetare. Du ska planera och leda medarbetare med fokus på rationell produktion. Bereda och planera för optimalt maskinutnyttjande. Driva avdelningens förbättringsprogram och digitaliseringDin bakgrund


Vi söker dig som har utbildning på minst gymnasial nivå och dokumenterad erfarenhet av arbetsledande funktioner, gärna från tillverkande industri.


Du är en tydlig och engagerad ledare som tycker om att leda och samarbeta med andra människor, samt drivs av att ständigt utveckla och förbättra den miljö du jobbar i.


Arbetsspråket på Optinova är svenska men du ska även ha goda kunskaper i engelska och en god kommunikationsförmåga i tal och skrift.För mer information om tjänsten, kontakta produktionsdirektör Bernt Björklund, bernt.bjorklund@optinova.com, tel, 32900.


Mer information om Optinova Group hittar du på www.optinova.com

Publicerades 29.05.2017

» Mer information

Servitör / Pizzabagare


Charlies Pizza & Restaurang söker SERVITÖR och PIZZABAGARE till nyöppnad pizzeria i Godby.Tidigare erfarenhet behövs, samt hygienpass.Heltid eller deltid enligt överenskommelse.16.00- 21.00

Även helger

Publicerades 07.03.2017

» Mer information

Vårdare


Ålands omsorgsförbund k. f. lediganslår ånyo följande arbete i arbetsavtalsförhållande:


1. VÅRDARE 50 % (19,38 h/v) i periodarbetstid inom boendeservice med aktuell placering vid Maskrosens boende i Godby fr.o.m. 1.8.2017 eller enligt överenskommelse.


Erfarenhet av arbete med utvecklingshämmade och kunskap om alternativ kommunikation såsom stödtecken och digitalt kommunikationsstöd ses som meriterande. Du ska även ha viss vana med datorer eftersom journalföring sker digitalt.


Behörighetskrav: Enligt förordningen om behörighetsvillkor för yrkesutbildad personal inom socialvården FFS 804/92.


Stor vikt läggs vid personlig lämplighet för uppgifterna i samtliga arbeten.

Prövotid tillämpas inom Ålands omsorgsförbund k. f.

Publicerades 19.06.2017

» Mer information

Du kan även gå in direkt på www.mol.fi

Site by Strax Online, Powered by Lemon